Skip to main content

Sakarya Gezi Rehberi ve Otobüs Hareket Saatleri


Sakarya Gezi Rehberi ve Otobüs Hareket Saatleri

SAKARYA KUŞ BAKIŞI GÖRÜNÜM
EN YAŞANILABİLİR 2.ŞEHİR SAKARYA KUŞ BAKIŞI
Sakarya, Marmara Bölgemizin Çatalca-Kocaeli bölümü arasında bulunuyor. Marmara Bölgemizin en hızlı gelişen illerinden biri olan Sakarya gezi rehberi yer aldığı güzergah sebebiyle özellikle İstanbul ve Ankara'ya yolculuk yapmak isteyenlerin ilk uğrak merkezidir. Sakarya'nın toplamda 16 adet ilçesi buluyor ve ayrıca ilçe belediyesi bulunuyor.16 adet ilçesinde ise toplamda 655 adet mahalle yer alıyor.

Sakarya'ya Ne Zaman Gidilmeli?

SAKARYA KIŞ MEVSİMİ ve ESKİ EVLER
Sakarya, gerek Karadeniz Bölgesi kıyısında ve gerekse de Marmara Bölgesi doğu kısmında geniş bir alan üzerinde yer alması sebebiyle farklı iklim tiplerine sahiptir. Sakarya'nın gözde ilçelerinden Karasu ve Kocaeli ilçemiz Karadeniz Bölgemizin kıyılarında bulunması sebebiyle her iki ilçemizde de Karadeniz iklimi söz konusudur, Marmara Bölgemiz sınırlarına doğru yer alan ilçelerimizde ise tipik Akdeniz iklimi söz konusudur.

Sakarya Nerededir?


Sakarya, ayrıca Adapazarı olarak da isimlendiriliyor ve Marmara Bölgemizin en büyük 5.kentidir. Sakarya ilimiz, Karadeniz Bölgemize dökülen ve adını da buradan aldığı Sakarya Nehri etrafına kurulmuş bir ilimizdir. Sakarya, yüz ölçümü yönünden ülkemizin en büyük 66.ilidir ve yaklaşık olarak 1 milyon oranında nüfusa sahip olması sayesinde en kalabalık 22.ilimizdir. Sakarya, kuzeyde Kocaeli ve Karasu ilçesi yer alıyor ve ilimiz batıda Bursa ve Kocaeli, güneyde Bilecik, doğuda ise Düzce ve Bolu ilimiz ile komşudur.

Sakarya'da Ulaşım Ve Konaklama

Sakarya Büyükşehir Otobüs Terminali
SAKARYA KARAYOLU ULAŞIM BÜYÜKŞEHİR OTOBÜS TERMİNALİ
Sakarya ilimizde havalimanı yer almıyor ve ilimiz İstanbul ve Ankara karayolu üzerinde yer alması sebebiyle karayolu ile kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Sakarya ilimize aynı zamanda demiryolu ile de ulaşım sağlanabilir.

Sakarya'da Nerede Kalınır?

SAKARYA LÜKS RAMADA OTEL
SAKARYA KONAKLAMA RAMADA OTEL
Sakarya ilimiz merkezinde kaliteli, konforlu ve ekonomik fiyat tarifeli otellerde kalınabileceği gibi, ilimiz pekçok ilçelerinde de yine düşük fiyat tarifeli pansiyon ve doğal tatil köylerinde tatil ve konaklama yapılabilir. Sakarya ilimizde konaklama imkanları daha çok il merkezimizde ve özellikle Adapazarı ilçemizde yer almıştır. Sakarya ilimiz merkezinde çok sayıda 5 yıldızlı oteller de yer alıyor.

Sakarya'da Gezilecek Yerler

ÇARK CADDESİ
ÇARK CADDESİNDE AKŞAM KALABALIĞI
Sakarya ilimiz tarih boyunca pekçok medeniyetlere ev sahipliği yapması sebebiyle bugün halen bünyesinde çok sayıda tarihi eserler bulunduruyor. Eşsiz doğa harikaları ile de ün salan Sakarya ilimizi ziyaret ettiğinizde Sakarya şehir müzesi, Çark Caddesi, Deprem Müzesi gibi Sakarya ilimizin en gözde merkezleri ziyaret edebilirsiniz.

Sakarya'da Şehir İçi Ulaşım

Sakarya Halk Otobüsü
SAKARYA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM SAĞLAYAN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ
Sakarya ilimizde şehir içi ulaşım hizmetleri ise daha çok belediye kurumuna ait olan halk otobüslerimiz, özel halk otobüslerimiz, dolmuş ve minibüslerimiz ve taksi dolmuşlarımız ve özel olarak ulaşım hizmeti sunan taksi araçlarımız üzerinden sağlanır. Sakarya ilimizde belediye kurumuna ait olan otobüslerimiz daha çok ilimiz merkezinde ulaşım hizmetleri sunarken, ilçelerimizde ise özel halk otobüslerimiz tarafından ulaşım hizmetleri sunuluyor.

Sakarya'da Otobüs Hatları Ve Saatleri

Sakarya Belediye Otobüsü
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 NOLU OTOBÜS
Sakarya ilimizde özel halk otobüslerimiz ayrıca ilçe merkezi haricinde yer alan diğer ilçelerimize de günlük olarak ulaşım hizmeti sunuyor. İlimiz merkezinden ortalama olarak 60 kilometrelik bir mesafede yer alan Karasu ve Kocaeli ilçemize ise şehirlerarası otobüs terminalimiz üzerinden özel otobüs şirketlerimiz tarafından her 15 dakikada bir gerçekleştirilen ulaşım hizmeti sayesinde ulaşım sağlanabiliyor.

Detaylı Bilgi İçin İnceleyebilirsiniz : GÜNCEL SAKARYA BELEDİYE OTOBÜS SAATLERİ

Sosyal Medya Hesaplarımız 'dan Bizi Takip Edebilirsiniz

https://www.otobussaatleri.org
https://www.facebook.com/otobussaatleri/
https://twitter.com/otobussaati
https://medium.com/@otobussaatleri
https://about.me/otobussaatleri
https://www.instagram.com/otobussaatleri/
https://www.youtube.com/channel/UCeOZN0nuz9x_p0nlW7laApw/
https://www.linkedin.com/company/otobussaatlerii/
https://tr.pinterest.com/otobussaatlerii/
https://belediyeotobussaatleri.blogspot.com
https://sites.google.com/view/otobussaatlerii/home
https://scholar.google.com/citations?user=FagXEzoAAAAJ&hl=en
 

Comments

Popular posts from this blog

Van Gezi Rehberi ve Otobüs Hareket Saatleri

Van Gezi Rehberi ve Otobüs Hareket Saatleri VAN TEPEDEN BAKIŞ   Van, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan en kalabalık 19. ilidir. Ayrıca yüzölçümü olarak Türkiye'nin en büyük 6. ili olarak da biliniyor. 1 milyon 100 binlik nüfusu ile Doğu bölgesinin en kalabalık şehridir. Van, birçok güzelliğe sahip şehir olarak biliniyor. Ayrıca tarihi açıdan da köklü bir geçmişe sahiptir. Birçok olaya ev sahipliği yaptığı biliniyor. 2014 yılında da Büyükşehir unvanını almıştır. Van'ı ünlü yapan simgelerden biri de bembeyaz tüylere sahip olan Van kedileridir. Ayrıca bu kediler gözlerinin farklı renkte olması ile de ilgi çekiyor. İKİ GÖZ RENGİ BİRBİRİNDEN FARKLI OLAN VAN KEDİSİ Van Gezi Rehberi Van, gezilecek birçok noktaya sahip olan özel bir şehirdir. Her bir noktası farklı bir güzelliğe ev sahipliği yapan Van'a gitmek istiyorsanız birçok alternatif yol bulunuyor. Uçak, otobüs veya turlar ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ardından şehir içerisinde de

Bartın Gezi Rehberi ve Belediye Otobüs Hareket Saatleri

Bartın Gezi Rehberi ve Belediye Otobüs Hareket Saatleri BARTIN TEPEDEN GÖRÜNÜM Bir zamanlar Zonguldak iline bağlı olan Bartın, daha sonra il statüsüne kavuştu. Batı Karadeniz'de yerli ve yabancı en çok turist çeken illerden biridir. Özellikle yaz aylarında hareketlilik oranı artmakta. Pek çok ülkeden insanlar turlarla bu nadide cennet yeri görmeye geliyor. Amasra ve İnkumu gibi deniz kıyısı ilçeler daha çok turist akınına uğruyor. Yaz tatillerini geçirecek, huzurlu bir yer. Genel hatları ile Bartın gezi rehberi . Ne Zaman Gidilmeli BARTIN YAZ MEVSİMİNDEN ÇEKİM Bartın iklimi kışın soğuk yazın sıcaktır Karadeniz kıyısında her mevsim yağış görüldüğünden Bartın ili de yağışlardan nasibini alır. Bu yüzden Bartın ve ilçelerinin tüm nimetlerinden yararlanılmak isteniyorsa en uygun zaman haziran, temmuz ve ağustos aylarıdır. Bu aylarda hem denizin tadını çıkartabilir hem de balık restoranlarında pek çok balık türünün tadına bakma imkânı bulabilirsin. Nerede?

Adana Gezi Rehberi - Adana Belediye Otobüs Saatleri

Adana Gezi Rehberi Festivaller şehri Adana, Akdeniz bölgesinde bulunuyor. Seyhan, Çukurova ve  Yüreğir merkez ilçeleri ile beraber toplamda 15 ilçesi vardır. İki milyondan fazla olan nüfusu ile Türkiye’nin altıncı büyük şehri unvanına sahiptir. Adana gezi rehberi ile şehirde yapılabilecek bütün aktiviteleri öğrenin. Nerede? Adana, Akdeniz’e yaklaşık 160 kilometre uzaklıktadır. Şehre en yakın il ise 60 kilometre uzağındaki Mersin’dir. Doğusunda Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş, kuzeyinde Kayseri ve Niğde bulunuyor. Ne Zaman Gidilmeli? Akdeniz ikliminin hâkimiyet sürdüğü Adana’da yaz ayları oldukça sıcak geçer. Yaz tatilini burada geçirmek isteyenler Karataş ilçesinde ya da hemen yanı başındaki Mersin iline giderler. Buralarda bulunan özel ve halk plajlarında denize girilir. Ayrıca şehrin en önemli simgesi olan festival zamanlarında da turist akını yaşanır. Rakı ve Şalgam Festivali Kasım ayının ikinci cumartesi günü, Portakal Çiçeği Festivali Nisa